Skitrening i Gausdal vinteren 2021

Treningene starter opp kl.18.00 -19.00 Følg med på siden «skitrening i Gausdal» på facebook. Skjer det endringer legges de ut der.

Skitrening gausdal vinter 2021

pdfLast ned som PDF

Endringer kan forekomme pga være og føre. Kuldegrense -15.
Vi håper mange vil være med på vinterens skitreninger! Alle som ønsker å delta på skitrening, må ha medlemskap i en av skiklubbene. Innmelding via Minidrett.no eller ta kontakt den klubben du ønsker å være medlem i: Gausdal.skilag: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vestringen IL: Marianne.Øvstehage ; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Follebu skiklubb: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vi fortsetter å bruke appen Spond til registrering på hvem som kan /ikke kan komme på treningene, dette for registrering pga korona. Påmelding til skitreninger gjøres via invitasjon sendt ut i spond.

Påmelding til vinterens karusellrenn: https://live.eqtiming.com/55430#dashboard De som er medlem i en av skiklubbene betaler ingenting for å være med på karusellrenn, de som ikke er medlem, betaler 200,- for hele sesongen. Faktura kommer i epost etter påmelding. Vi følger Norges Skiforbunds koronaveilder som er basert på retningslinjer fra FHI.
Aktuelle skirenn i nærområdet vinteren 2021. Se andre aktuelle skirenn på www.skiforbundet.no Vinterens skirenn har et tak på maks 200 deltagere, så det kan være lurt å være tidlig ute

aktuelle skirenn vinter 2021